Vervoer

BusBus

 

 Veilig met de bus naar Lucky?

Onze bussen rijden vanuit de hele regio naar Lucky.

Plan je vervoer via de button “busVervoer” in het evenement wat je wilt bezoeken.

De heenweg is gratis. Je ticket voor de terugweg kan je kopen bij onze Plazabar.

Wij raden aan om dit gelijk na aankomst in Lucky te regelen. Vol is vol.

NIEUW(S): Buslijn 22

Vanaf  03 Januari 2015 zal er elke week een bus rijden van Kampen naar Lucky. Via de introductieactie betaal je  slechts 7,50 voor vervoer (retour) en entree . Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de vervoersbutton in het evenement van de zaterdagavond.  Check hieronder de opstaptijden!  LET OP: RESERVEREN VERPLICHT.  DIT KAN TOT ZATERDAGAVOND 20.00 uur.

21:45 Kampen NS Station Stationsplein
21:55 S Heerenbroek, Bushalte Bisschopwetering, Zwolseweg
22:00 Zwolle Stadshagen, Bushalte Hasselterweg
22:10 Zwolle NS Station P&R parkeerplaats Hanzelaan
22:30 Wijhe Formido Bouwmarkt Enkweg
22:40 Broekland – Bushalte Broekland Van Dongenstraat
23:10 Rijssen – Lucky Rijssen – Morsweg

Retour tijd: 3:45 uur

Buslijn 21 Zal vanaf 2015 niet meer rijden, Mocht je toch met een groep naar Lucky willen kun je contact opnemen met vervoer@lucky.nl (Minimaal groeps groote is 30 personen)

REGEL MET JE VRIENDEN JE EIGEN BUS EN VERDIEN €100,-

Vanaf 1 januari starten we een nieuwe actie voor alle plaatsen waar onze reguliere bus niet komt
Regel je een bus voor jou en minimaal 30 vrienden, dan krijg je van ons €100, aan munten!! Klik hier voor meer informatie

Vervoer Pure

Vervoer Dangerouzmind

TreinTrein

We hebben het erg gemakkelijk voor je gemaakt om een ticket te kopen voor de trein. Check het trein icoon bij een evenement en regel direct jouw treinkaartje.

Kom je met de trein naar Lucky? Lever je (geprinte) treinkaartje direct bij binnenkomst in bij de entreekassa en krijg korting op de entree! ( Na 23.00 uur)

Korting krijg je uitgekeerd in consumptiemunten. Je krijgt alleen consumptiemunten retour als je daadwerkelijk entree betaalt. Als je voor 23.00 binnen komt, heb je gratis entree en krijg je uiteraard geen vergoeding voor je treinkaartje.

Je hoeft alleen nog maar je retour ticket te halen voor de bus terug bij de service balie. Deze actie is alleen geldig voor de Nite2go.

Let op: Je dient in het bezit te zijn van een papieren kaartje om gebruik te  maken van de actie.

taxiTaxi

Lucky is uitstekend te bereiken met een taxi, daarnaast heeft Lucky met een aantal taxibedrijven in de regio afspraken gemaakt zodat je voor een aantrekkelijke prijs gebruik kunt maken van een taxi of minibusje. Check daarom het taxi icoon bij een evenement.

null