do 07 mei

Earth, Wind & Fire Experience ft. Al McKay naar Lucky!

Rijssen, 7 mei 2015 – Wereldwijd verkocht de band miljoenen platen en hadden ze hits met songs als ‘September’ en ‘Boogie Wonderland’. Op vrijdag 4 september 2015 komt het legendarische Earth, Wind & Fire weer tot leven in Lucky, wat tevens het startschot is voor een reeks nieuwe live concerten in Rijssen.

De dertien leden tellende ‘Earth, Wind & Fire Experience’ staat onder leiding van Al McKay. Al McKay, gitarist, songschrijver, sessiemuzikant en bandleider, werkte samen met Maurice White aan het herkenbare geluid van Earth, Wind & Fire. In de jaren tachtig begon Al McKay Earth, Wind & Fire Experience met zeven originele leden van Earth, Wind & Fire. Nu Maurice White om gezondheidsredenen helemaal niet meer optreedt, is McKay vastbesloten de muzikale nalatenschap van Earth, Wind & Fire voort te zetten. De band werd op het grote jazzfestival Montreux uitgeroepen tot beste live-act, voor liefhebbers een optreden om niet te missen.

Lucky heeft in het verleden veel grote artiesten (waaronder Beth Hart, de Dijk, Blof, Volbeat en Flogging Molly) over de vloer gehad maar legde de focus de afgelopen jaren niet op live muziek. In 2014 heeft Lucky geëxperimenteerd met een aantal concerten waarbij nu is besloten om vanaf september 2015 weer meer grote artiesten naar Rijssen te halen.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op de vernieuwde website live.lucky.nl
eartwindfire fb

test null